Ταυτότητα

 

Η Emergency Help καινοτομεί και πρωτοπορεί στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας. Αποτελεί μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασθενοφόρων και αερομεταφορών καθώς και υπηρεσιών υγείας. Η Emergency Help έχει στη διάθεσή της στόλο ασθενοφόρων καθώς και ένα ευρύ δίκτυο από εξειδικευμένους συνεργάτες (Διασώστες – Νοσηλευτές – Ιατρούς).

Με όραμα και υπευθυνότητα δημιουργήσαμε μια εταιρεία που μπορεί να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας τόσο στη διακομιδή ασθενών όσο και σε ανθρώπινες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη. Αποστολή μας είναι η παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας σε τραυματίες ή ασθενείς στη σκηνή του ατυχήματος ή στον τόπο προσβολής τους από μια ξαφνική ασθένεια και η έγκαιρη και ασφαλής μεταφορά τους από τον τόπο του συμβάντος έως τον κατάλληλο υγειονομικό σχηματισμό, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα φροντίδας.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας 24/7 και επαγγελματική υγειονομική περίθαλψη οπουδήποτε βρίσκονται, μέσα από τις συνεργασίες μας και το εξειδικευμένο δίκτυο καινοτόμων Υπηρεσιών Υγείας με αξιοπιστία, ασφάλεια και επαγγελματική ικανότητα.

Επενδύουμε στην ανάπτυξη της ομάδας μας, των εγκαταστάσεων μας και της καινοτόμου τεχνολογίας μας. Με την ομαδική εργασία και τον επαγγελματισμό προωθούμε όλες αυτές τις αξίες που είναι απαραίτητες για ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο και προηγμένο δίκτυο υπηρεσιών υγείας.